Victor Overmars hoofdtrainer en oprichter Unlimited Academy. Holistisch opleidingsinstituut. Persoonlijke groei en professionele ontwikkeling.

JAAROPLEIDING UNLIMITED DOORBRAAK COACH

Ik ben Victor Overmars, holistisch doorbraak coach en emotietherapeut, partner in Unlimited People en hoofdtrainer Unlimited Academy. We hebben in 12 jaar al meer dan 1600 mensen begeleid om zichzelf vanuit de meest vastzittende leefpatronen volledig te transformeren om vervolgens hun leven te gaan leiden vanuit de kracht van hun essentie. De holistische jaaropleiding tot Unlimited Doorbraak Coach is HBO geaccrediteerd door SNRO.

Zes jaar geleden hebben wij besloten om al onze holistische coaching technieken, ervaringen en opgedane kennis te delen in een jaaropleiding Unlimited Doorbraakcoach. Zodat jij deze holistische coaching technieken kunt gebruiken om op het diepste niveau te coachen.

Alles wat je aan de Unlimited Academy leert is ervaringsgericht. Het zijn die kennis en ervaringen, die leiden tot diepe bewustwording, van waaruit jij een nieuw leven voor jezelf creëert en dat kan leren aan jouw cliënten. Dat is de kracht van ons succes.

Voor wie is deze jaaropleiding

Wil jij als coach of psycholoog beter doorbreken bij je cliënten, op een diepere laag coachen en meer duurzame resultaten behalen – een transformatie in plaats van een verandering – dan is Unlimited Coach zeker dé opleiding voor jou. De holistische benadering leert je een completere coach te worden; jouw cliënten krijgen niet alleen inzicht maar veranderen ook ongewenste gedragspatronen en overtuigingen. Het ‘hoe’ en ‘waarom’ leer je bij Unlimited Academy.

40% van onze deelnemers zijn hoger opgeleide professionals en managers die hun werk vanuit hun echtheid willen doen. Mensen die zelf een transformatie willen doormaken en van daaruit anderen in hun werkgebied en in hun persoonlijke ontwikkeling willen meenemen. Als je een professional bent en vanuit jouw onbegrensde potentieel wil leren leven waarbij je ook diepgaande coaching kwaliteiten aanleert waarmee je anderen kunt inspireren, is dit dé opleiding voor jou.

Jaaropleiding 2020

In februari 2020 start Unlimited Academy met de volgende jaaropleiding tot Unlimited Doorbraak Coach. De opleiding leert je de principes van holistische doorbraak coaching, een diepgaande mentale coaching in combinatie met basiskennis emotiekunde en basiskennis stressfysiologie. Een multidisciplinaire benadering zoals die door Unlimited People en Burn Out Poli is ontwikkeld en twaalf jaar zeer succesvol is toegepast bij honderden cliënten: professionals van regionale, landelijke en multinationale organisaties én particulieren.

Gastdocenten - Specialisten

We zijn heel blij met onze gastdocenten die de jaaropleiding met hun expertise verrijken.

Barbara Kok | Emotietherapeut

Barbara Kok is expert in emotietherapie en medeoprichter van Unlimited People en Unlimited Academy. Als geen ander ziet zij de waarde van het adresseren van emoties in transformatieprocessen. Barbara Kok leert je hoe je emotionele blokkades adresseert, zodat deze op een gezonde manier het lijf weer kunnen verlaten. Cliënten hierin begeleiden is een essentieel onderdeel van onze holistische coach opleiding.

Albert Jansen | Arts en docent stress fysiologie

Na bijna 30 jaar gewerkt te hebben als huisarts met een diepgaande interesse in het holistisch mensbeeld, ontwikkelt Albert Jansen in 2010, samen met zijn vrouw Rinske Zielstra (verpleegkundige) het opleidingsinstituut Con Amore, waar therapeuten en coaches hun Medische Basiskennis en Psychosociale Basiskennis kunnen behalen. Als gepassioneerd gastdocent van de jaaropleiding Unlimited Doorbraak Coach leert Albert Jansen jou de basiskennis van stressfysiologie, die hand in hand gaat met onze diepgaande holistische coaching methode.

Programma Jaaropleiding Unlimited Doorbraakcoach

 • Klassikale les en actieve les vormen zoals: discussie, rollenspel, trainen, oefenen, werken in groepjes, presentaties geven.
 • Verspreid over 10 maanden; 2 dagen en 1 avond per maand; tot 24 deelnemers.
 • 1 Keer per maand intervisie in groepen van 4 + een mentor.
 • Zelfstudie: literatuur en casuïstiek van Unlimited People, video’s en presentaties.
 • Praktijk: Je geeft twaalf individuele coaching sessies van 2,5 uur met daadwerkelijke cliënten.
 • Aan het eind van het opleidingsjaar vindt het praktijk- en theorie-examen plaats, dat leidt tot accreditatie.

Les momenten & zelfstudie

De jaaropleiding is opgebouwd in 10 lesblokken. Deze blokken zijn verspreid over het jaar gepland, exclusief de zomervakantie. Op lessen vinden in diverse vormen plaats, variërend van klassikale les tot actieve vormen zoals: discussie, rollenspel, trainen, oefenen, werken in groepjes, presentaties geven... alles voor een rijke leerbeleving. De theoretische kennisoverdracht tijdens lesdagen wordt zo beperkt mogelijk gehouden. Studenten krijgen vooraf de lesstof op en lezen zich in. Tijdens de lesdagen gaat het vooral om verdieping van inzicht, ontwikkelen van vaardigheden, oefenen en het zelf ervaren van de effecten van de interventies.

Studenten ontvangen het totale palet aan vaardigheden en kennis om hen tot een allround en vooral effectieve Unlimited Coach te laten uitgroeien. Behalve het voorbereiden van de lessen houdt de student rekening met zelfstudie, het lezen van verplichte literatuur, het maken van opdrachten en voorbereiden van presentaties.

Intensieve begeleiding

We hebben een hoge kwaliteitsambitie met onze coaching opleiding. Daarom werken we met maximaal 25 deelnemers die worden begeleid door een team van zes trainers. Onze intensieve begeleiding zorgt voor diepgaande transformatie en borgt het internaliseren van professionele coaching vaardigheden.

manon

Praktische vaardigheden

Halverwege de opleiding start de student ermee om zijn/haar praktische vaardigheden door te ontwikkelen in live coaching sessies. De student voert 4 sessies uit met 3 coachees en een nader te bepalen aantal losse coaching sessies met specifieke opdrachten. Alle coaching sessies worden door de student gedocumenteerd.

De opleiding wordt afgerond met een theoretisch examen. De praktijk coachings worden beoordeeld. Bij een goede beoordeling ontvangt de student het certificaat Unlimited Coach en is hij/zij geaccrediteerd door Unlimited People voor de duur van een jaar. Jaarlijks wordt er een terugkom-, bijscholing dag georganiseerd om de accreditatie te behouden.

Wat vinden anderen over Unlimited Academy

Saskia
(Coach) 

"De opleiding heeft mij zulke concrete methodes gegeven om nu echt in vrijheid te leven, dat is fantastisch. Ik wist al dat ik mijn missie wil volgen en anderen wil helpen ontwikkelen. In de opleiding heb ik geleerd hoe ik dat ga doen."

Bindumati Priya
(Doorbraak Coach & Mindset changer)

"Ik ging de Unlimited Coach Jaaropleiding volgen om mijn coachvak als life coach meer te verdiepen. En wat ik terugkreeg is een enorme zelf verdieping en tastbare verschuiving in mijn leven. Nu richt ik mijn leven in vanuit echte keuzevrijheid. En geef dat ook door in mijn praktijk als Doorbraakcoach."

Stéphanie
(Doorbraakcoach & Bewuste marketeer)

"De Jaaropleiding is life-changing. Zo intensief met zelfrealisatie bezig zijn is het mooiste wat er is. Nu ga ik als Doorbraakcoach vanuit m'n passie creëren. Iets wat een droom was maar door actie werkelijkheid is geworden."

ONDERSTAANDE AANDACHTSGEBIEDEN ZIJN ONDERDEEL VAN DE OPLEIDING:

 • Het voorbereiden van een coaching sessie
 • Het voorbereiden op de cliënt
 • Het voorbereiden van de coach zelf
 • Het effect van gedachten op het coaching proces, naar moderne wetenschappelijke inzichten
 • Het werkveld van de coach en ethiek
 • Communicatievaardigheden
 • Houding van de coach
 • De verschillende modellen van de mens
 • Diepe kennis van de menselijke innerlijke beschermingssystemen en vermijdingsstrategieën
 • Werken in het 3D model
 • Basiskennis emotiekunde
 • Basiskennis stressfysiologie
 • Coaching tot bewustwording bij de cliënt
 • De cliënt coachen om tot verbinding met zijn/haar essentie te komen
 • Wegnemen van onderliggende saboteurs
 • Coachen van de cliënt in de interactie met zijn/haar omgeving
 • Educatie: de cliënt alle vaardigheden zelf te leren toepassen
 • Coaching naar het leven in flow
 • De cliënt coachen om vrij (Unlimited) te leven
 • Analyseren van casuïstiek

INVESTERING

De investering voor de opleiding februari 2020 bedraagt € 6.500,- excl. btw.

Wil je de jaaropleiding liever in 10 termijnen betalen? Dit is mogelijk, na de inschrijving krijg je een formulier toegestuurd waarin je dat kan aangeven.

Weet je dat je de kosten van lesgeld en studiemateriaal in verband met een opleiding voor je (toekomstig) beroep mag aftrekken van de inkomstenbelasting? Kijk voor meer informatie op de website van de belastingdienst of vraag je accountant om advies.

 

Wil je meer informatie?

Heb je nu direct een persoonlijke vraag of ondersteuning nodig bij het aanvragen van een opleidingsbudget bij je werkgever? Voel je dan vrij om contact met Victor Overmars op te nemen via 06-50284389 of via 070 7370392. We denken graag met je mee.

Wat vinden anderen over Unlimited Academy

Patrick
(Doorbraakcoach) 

"Ik heb veel coaching opleidingen gevolgd en had nooit verwacht dat deze opleiding zo diepgaand zou zijn”

Manon
(Doorbraakcoach) 

"Het is een heel bijzonder jaar voor mij geweest, een jaar vol van ontdekking van mezelf en mijn volledige potentieel”

Martijn
(Doorbraakcoach) 

"Een heel bijzondere ervaring, die ik voor de rest van mijn leven meeneem en nooit meer zal vergeten"

Voor in je agenda

In februari 2020 zal de 6e jaargang van de jaaropleiding starten. Verspreid over 11 maanden ontmoeten we elkaar 2,5 dag per maand verspreid over twee dagen (één dag + avond en een dag.) Onder voorbehoud zijn dit de les data:

dag datum werktijden pauze
Blok 1 Dag 1 Dinsdag 18 februari 2020 09:00-18:00 13:00-14:00
Blok 1 Avond 1 Dinsdag 18 februari 2020 19:00-22:00 18:00-19:00
Blok 1 Dag 2 Woensdag 19 februari 2020 09:00-18:00 13:00-14:00
Intervisie Woensdag 4 maart 2020 19:30-22:00
Blok 2 Dag 3 Dinsdag 17 maart 2020 09:00-18:00 13:00-14:00
Blok 2 Avond 2 Dinsdag 17 maart 2020 19:00-22:00 18:00-19:00
Blok 2 Dag 4 Woensdag 18 maart 2020 09:00-18:00 13:00-14:00
Intervisie Dinsdag 31 maart 2020 19:30-22:00
Blok 3 Dag 5 Woensdag 22 april 2020 09:00-18:00 13:00-14:00
Blok 3 Avond 3 Woensdag 22 april 2020 19:00-22:00 18:00-19:00
Blok 3 Dag 6 Donderdag 23 april 2020 09:00-18:00 13:00-14:00
Intervisie Donderdag 7 mei 2020 19:30-22:00
Blok 4 Dag 7 Dinsdag 19 mei 2020 09:00-18:00 13:00-14:00
Blok 4 Avond 4 Dinsdag 19 mei 2020 19:00-22:00 18:00-19:00
Blok 4 Dag 8 Woensdag 20 mei 2020 09:00-18:00 13:00-14:00
Intervisie Maandag 8 juni 2020 19:30-22:00
Blok 5 Dag 9 Dinsdag 23 juni 2020 09:00-18:00 13:00-14:00
Blok 5 Avond 5 Dinsdag 23 juni 2020 19:00-22:00 18:00-19:00
Blok 5 Dag 10 Woensdag 24 juni 2020 09:00-18:00 13:00-14:00
Intervisie Dinsdag 7 juli 2020 19:30-22:00
Blok 6 Dag 11 Dinsdag 1 september 2020 09:00-18:00 13:00-14:00
Blok 6 Avond 6 Dinsdag 1 september 2020 19:00-22:00 18:00-19:00
Blok 6 Dag 12 Woensdag 2 september 2020 09:00-18:00 13:00-14:00
Intervisie Woensdag 16 september 2020 19:30-22:00
Blok 7 Dag 13 Dinsdag 6 oktober 2020 09:00-18:00 13:00-14:00
Blok 7 Avond 7 Dinsdag 6 oktober 2020 19:00-22:00 18:00-19:00
Blok 7 Dag 14 Woensdag 7 oktober 2020 09:00-18:00 13:00-14:00
Intervisie Donderdag 22 oktober 2020 19:30-22:00
Blok 8 Dag 15 Dinsdag 10 november 2020 09:00-18:00 13:00-14:00
Blok 8 Avond 8 Dinsdag 10 november 2020 19:00-22:00 18:00-19:00
Blok 8 Dag 16 Woensdag 11 november 2020 09:00-18:00 13:00-14:00
Intervisie Maandag 30 november 2020 19:30-22:00
Blok 9 Dag 17 Dinsdag 15 december 2020 09:00-18:00 13:00-14:00
Blok 9 Avond 9 Dinsdag 15 december 2019 19:00-22:00 18:00-19:00
Blok 9 Dag 18 Woensdag 16 december 2019 09:00-18:00 13:00-14:00
Intervisie Dinsdag 5 januari 2021 19:30-22:00
Blok 10 Dag 19 Dinsdag 12 januari 2021 09:00-18:00 13:00-14:00
Blok 10 Avond 10 Dinsdag 12 januari 2021 19:00-22:00 18:00-19:00
Blok 10 Dag 20 Woensdag 13 januari 2021 09:00-18:00 13:00-14:00

Het Unlimited Academy team ziet uit naar jouw komst!

Holistische Jaaropleiding tot Unlimited Doorbraak Coach. Unlimited Academy