Victor Overmars hoofdtrainer en oprichter Unlimited Academy. Holistisch opleidingsinstituut. Persoonlijke groei en professionele ontwikkeling.

Erkende coach opleiding
Jaaropleiding Unlimited Doorbraakcoach

De opleiding tot gecertificeerd doorbraakcoach onderscheidt zich door onze unieke 3 D aanpak, het grote aantal uren oefening in de praktijk en de jarenlange ervaring van de verschillende docenten.

Onze 20 jarige expertise op zowel mentale, emotionele als fysieke coaching hebben wij samengebracht tot een unieke holistische coachopleiding. Je leert naast de mentale coaching ook emoties te adresseren. Een gespecialiseerd arts leert je alles over de stressfysiologie van de mens en hoe dit te herkennen bij jouw cliënten.

Ik ben Victor Overmars, holistisch doorbraakcoach en emotietherapeut, partner in Unlimited People en hoofdtrainer Unlimited Academy. De tools om een diepgaande proces in gang te zetten, krijg jij bij de coaching opleiding aan Unlimited Academy. De holistische Jaaropleiding Unlimited Doorbraakcoach is HBO geaccrediteerd door SNRO.

Sinds 2014 delen wij al onze holistische coaching technieken, ervaringen en opgedane kennis in een jaaropleiding Unlimited Doorbraakcoach. Zodat jij deze holistische coaching technieken kunt gebruiken om op het diepste niveau te coachen.

Vanuit de inspirerende en royale trainingsruimte in de groene omgeving van Zoetermeer ga je met een kleine groep deelnemers aan de slag. Door de kleine omvang van de groep is er veel ruimte voor individuele aandacht.

Voor wie is deze jaaropleiding

Wil jij als coach of psycholoog beter doorbreken bij je cliënten, op een diepere laag coachen en meer duurzame resultaten behalen – een transformatie in plaats van een verandering – dan is Unlimited Coach zeker dé opleiding voor jou. De holistische benadering leert je een completere coach te worden; jouw cliënten krijgen niet alleen inzicht maar veranderen ook ongewenste gedragspatronen en overtuigingen. Het ‘hoe’ en ‘waarom’ leer je bij Unlimited Academy.

40% van onze deelnemers zijn hoger opgeleide professionals en managers die hun werk vanuit hun echtheid willen doen. Mensen die zelf een transformatie willen doormaken en van daaruit anderen in hun werkgebied en in hun persoonlijke ontwikkeling willen meenemen. Als je een professional bent en vanuit jouw onbegrensde potentieel wil leren leven waarbij je ook diepgaande coaching kwaliteiten aanleert waarmee je anderen kunt inspireren, is dit dé opleiding voor jou.

Coach opleiding

In januari start Unlimited Academy met de volgende jaargang. De opleiding leert je de principes van holistische doorbraak coaching, een diepgaande mentale coaching in combinatie met basiskennis emotiekunde en basiskennis stressfysiologie. Een multidisciplinaire benadering zoals die door Unlimited People en Burn Out Poli is ontwikkeld en dertien jaar zeer succesvol is toegepast bij honderden cliënten: professionals van regionale, landelijke en multinationale organisaties én particulieren.

Gastdocenten - Specialisten

We zijn heel blij met onze gastdocenten die de jaaropleiding met hun expertise verrijken.

Barbara Kok | Emotietherapeut & eigenaresse Burn Out Poli

Barbara Kok is expert in emotietherapie en medeoprichter van Unlimited People en Unlimited Academy. Als geen ander ziet zij de waarde van het adresseren van emoties in transformatieprocessen. Barbara Kok leert je hoe je emotionele blokkades adresseert, zodat deze op een gezonde manier het lijf weer kunnen verlaten. Cliënten hierin begeleiden is een essentieel onderdeel van onze holistische coach opleiding.

ROSE JANSEN | Docent Stressfysiologie BIJ Unlimited Academy

‘Hoe kan het dat sommige mensen een uitzonderlijk leven leiden terwijl anderen mensen altijd worstelen?' Dat is een vraag die mij meer dan 20 jaar heeft bezig gehouden. Het verschil komt niet door motivatie, wilskracht, karma of opvoeding, het verschil komt door zelfkennis en persoonlijk leiderschap. Als doorbraakcoach bij Unlimited People leer ik je herkennen wat jouw gedrag, gevoel en energie op het diepste niveau aanstuurt, zodat je geen slaaf meer bent van je gewoontes en patronen en in vrijheid kunt kiezen voor een leven waar je gelukkig van wordt.

Programma Jaaropleiding Unlimited Doorbraakcoach

 • Klassikale les en actieve les vormen zoals: discussie, rollenspel, trainen, oefenen, werken in groepjes, presentaties geven.
 • Verspreid over 10 maanden; 2 dagen en 1 avond per maand; tot 24 deelnemers.
 • 1 Keer per maand intervisie in groepen van 4 + een mentor.
 • Zelfstudie: literatuur en casuïstiek van Unlimited People, video’s en presentaties.
 • Praktijk: Je geeft twaalf individuele coaching sessies van 2,5 uur met daadwerkelijke cliënten.
 • Aan het eind van het opleidingsjaar vindt het praktijk- en theorie-examen plaats, dat leidt tot accreditatie.

Les momenten & zelfstudie

De jaaropleiding is opgebouwd in 10 lesblokken. Deze blokken zijn verspreid over het jaar gepland, exclusief de zomervakantie. Op lessen vinden in diverse vormen plaats, variërend van klassikale les tot actieve vormen zoals: discussie, rollenspel, trainen, oefenen, werken in groepjes, presentaties geven... alles voor een rijke leerbeleving. De theoretische kennisoverdracht tijdens lesdagen wordt zo beperkt mogelijk gehouden. Studenten krijgen vooraf de lesstof op en lezen zich in. Tijdens de lesdagen gaat het vooral om verdieping van inzicht, ontwikkelen van vaardigheden, oefenen en het zelf ervaren van de effecten van de interventies.

Studenten ontvangen het totale palet aan vaardigheden en kennis om hen tot een allround en vooral effectieve Unlimited Coach te laten uitgroeien. Behalve het voorbereiden van de lessen houdt de student rekening met zelfstudie, het lezen van verplichte literatuur, het maken van opdrachten en voorbereiden van presentaties.

Intensieve begeleiding

We hebben een hoge kwaliteitsambitie met onze coaching opleiding. Daarom werken we met maximaal 25 deelnemers die worden begeleid door een team van zes trainers. Onze intensieve begeleiding zorgt voor diepgaande transformatie en borgt het internaliseren van professionele coaching vaardigheden.

manon

Praktische vaardigheden

Halverwege de opleiding start de student ermee om zijn/haar praktische vaardigheden door te ontwikkelen in live coaching sessies. De student voert 4 sessies uit met 3 coachees en een nader te bepalen aantal losse coaching sessies met specifieke opdrachten. Alle coaching sessies worden door de student gedocumenteerd.

De opleiding wordt afgerond met een theoretisch examen. De praktijk coachings worden beoordeeld. Bij een goede beoordeling ontvangt de student het certificaat Unlimited Coach en is hij/zij geaccrediteerd door Unlimited People voor de duur van een jaar. Jaarlijks wordt er een terugkom-, bijscholing dag georganiseerd om de accreditatie te behouden.

Wat vinden anderen over Unlimited Academy

Saskia
(Coach) 

"De opleiding heeft mij zulke concrete methodes gegeven om nu echt in vrijheid te leven, dat is fantastisch. Ik wist al dat ik mijn missie wil volgen en anderen wil helpen ontwikkelen. In de opleiding heb ik geleerd hoe ik dat ga doen."

Bindumati Priya
(Doorbraak Coach & Mindset changer)

"Ik ging de Unlimited Coach Jaaropleiding volgen om mijn coachvak als life coach meer te verdiepen. En wat ik terugkreeg is een enorme zelf verdieping en tastbare verschuiving in mijn leven. Nu richt ik mijn leven in vanuit echte keuzevrijheid. En geef dat ook door in mijn praktijk als Doorbraakcoach."

Stéphanie
(Doorbraakcoach & Bewuste marketeer)

"De Jaaropleiding is life-changing. Zo intensief met zelfrealisatie bezig zijn is het mooiste wat er is. Nu ben ik als Doorbraakcoach vanuit m'n passie aan het creëren. Wat als een onvervulde roeping voelde, is nu mijn werkelijkheid."

ONDERSTAANDE AANDACHTSGEBIEDEN ZIJN ONDERDEEL VAN DE OPLEIDING:

 • Het voorbereiden van een coaching sessie
 • Het voorbereiden op de cliënt
 • Het voorbereiden van de coach zelf
 • Het effect van gedachten op het coaching proces, naar moderne wetenschappelijke inzichten
 • Het werkveld van de coach en ethiek
 • Communicatievaardigheden
 • Houding van de coach
 • De verschillende modellen van de mens
 • Diepe kennis van de menselijke innerlijke beschermingssystemen en vermijdingsstrategieën
 • Werken in het 3D model
 • Basiskennis emotiekunde
 • Basiskennis stressfysiologie
 • Coaching tot bewustwording bij de cliënt
 • De cliënt coachen om tot verbinding met zijn/haar essentie te komen
 • Wegnemen van onderliggende saboteurs
 • Coachen van de cliënt in de interactie met zijn/haar omgeving
 • Educatie: de cliënt alle vaardigheden zelf te leren toepassen
 • Coaching naar het leven in flow
 • De cliënt coachen om vrij (Unlimited) te leven
 • Analyseren van casuïstiek

INVESTERING

De investering voor de jaaropleiding  € 7.250,- excl. btw.

Wil je de jaaropleiding in 10 termijnen betalen? Dit is mogelijk, na de inschrijving krijg je een formulier toegestuurd waarin je dat kan aangeven.

Wil je meer informatie?

Heb je nu direct een persoonlijke vraag of ondersteuning nodig bij het aanvragen van een opleidingsbudget bij je werkgever? Voel je dan vrij om contact met Victor Overmars op te nemen via 06-50284389 of via 070 7370392. We denken graag met je mee.

Wat vinden anderen over Unlimited Academy

Patrick
(Doorbraakcoach) 

"Ik heb veel coaching opleidingen gevolgd en had nooit verwacht dat deze opleiding zo diepgaand zou zijn”

Manon
(Doorbraakcoach) 

"Het is een heel bijzonder jaar voor mij geweest, een jaar vol van ontdekking van mezelf en mijn volledige potentieel”

Martijn
(Doorbraakcoach) 

"Een heel bijzondere ervaring, die ik voor de rest van mijn leven meeneem en nooit meer zal vergeten"

Het Unlimited Academy team ziet uit naar jouw komst!

Holistische Jaaropleiding tot Unlimited Doorbraak Coach. Unlimited Academy

Book your tickets