Empowerment programma

 

Voor professionals die méér willen en in korte tijd tot inzichten willen komen en mentale, emotionele of lichamelijke empowering zoeken, hebben we het Empowerment programma ontwikkeld. We ontmantelen belemmeringen en vinden kracht, passie en zingeving. In een persoonlijk programma dat is aangepast aan je wensen vindt verdieping voor de toekomst plaats.

Empowerment teams

 

Er is vrijwel geen organisaties waar krimp, het nieuwe werken, verandermanagement, taakverschuivingen of herziening van strategie niet aan de orde zijn. Dat vraagt veel van teams. Wat doen die veranderingen met de onderlinge verhoudingen, het stressniveau, het energieniveau van de medewerkers en leidinggevenden?

Outplacement en re-integratie

 

Laten we het UP-placement noemen, dus: up, of ‘op’ naar de volgende stap in iemands carrière. Omdat het moet of omdat het kan? Het is hoe dan ook zaak dat degene die is bedankt, begeleid wordt in zijn/haar mobiliteit. En een kans ervaart op groei, ontwikkeling, vrij van angsten.

Leiding geven onder uitdagende omstandigheden

Vandaag de dag wordt veel gevraagd van leidinggevenden. Aan de ene kant behoor je jouw medewerkers blijvend en inspirerend te motiveren, aan de andere kant de stretch van te hoge workload en de belangen van verschillende stakeholders.

Persoonlijke effectiviteit

 

Unlimited People gaat dieper, verder dan alleen trainingen op gedrag, kwaliteiten en overtuigingen. We breken door belemmeringen en mikken op potentieel, toekomstperspectief en het formuleren van persoonlijke doelen.

Pay it forward

 

 

In een maatschappelijke organisatie gelden andere mores, er heerst een eigen cultuur en dynamiek. Die vragen om andere strategieën, nieuwe invalshoeken en een andere benadering. Wat komt u daarbij tegen? Welke vaardigheden zet u in? Een persoonlijk coach begeleidt u bij deze stappen.