Bij Unlimited Academy kun je een opleiding holistisch coach volgen. Dit is een unieke opleiding in Nederland. Twee keer per jaar start de jaaropleiding die geschikt is voor coaches, therapeuten en psychologen.

Een opleiding holistisch coach leidt je op tot een doorbraakcoach op de mentale gesteldheid van de cliënt. Deze coachingsopleiding is uniek in Nederland en ontwikkeld door Unlimited People. Deze zorginstelling heeft al meer dan tien jaar ervaring in het begeleiden en re-integreren bij mensen met een burn-out of emotionele processen die het dagelijkse leven beïnvloeden.

10 maanden opleiding holistisch coach

Aan Unlimited Academy volg je gedurende 10 maanden de opleiding holistisch coach. Iedere maand zijn er 2 dagen en een avond met plenaire bijeenkomsten. In de lessen worden diverse lesmethoden gebruikt zoals presentaties, rollenspellen, intervisie en discussie. Daarnaast is zelfstudie en werk je aan een portfolio van coachingstrajecten. Na tien maanden volgt een examen dat je accrediteert tot holistisch coach. Zodoende kun je een eigen praktijk starten of franchisenemer worden bij Unlimited People.

Kenmerken van een holistisch coach

De opleiding holistisch coach is vooral geschikt voor coaches, therapeuten of psychologen die willen leren te coachen op de mentale gesteldheid van de cliënt om hiermee zodoende een transformatie in gang te zetten. Een holistisch coach heeft volgens Unlimited People een aantal belangrijke kenmerken. Zoals dat je verder gaat dan begeleiden alleen. Als coach wordt je verwacht dat je jouw cliënten alle inzichten zelf kan laten toepassen. Deze werkwijze brengt hen daadwerkelijk naar de innerlijke vrijheid en het verlangen naar ‘Unlimitedness’. Door opzoek te gaan naar innerlijke vrijheid komt ieder individu uit bij zichzelf, hun onbegrensde mogelijkheden en het hebben van keuzevrijheid. Je brengt je cliënt weer terug aan het roer!

Met de transformatie worden gewoontes en veranderingen in de innerlijke mens daadwerkelijk omgezet. Een doorbraak dus. In de jaaropleiding komen ook de andere twee componenten van de 3D werkwijze van Unlimited People voorbij: emotietherapie (Gizo), osteopathie en stressfysiologie.

Meer weten over de jaaropleiding en deze werkwijze? Neem contact met ons of bezoek een van onze open dagen. 

Book your tickets