Kom 29 januari naar de laatste informatieavond voor de jaaropleiding 2020

Michael Beers Unlimited Doorbraak Coach

Woensdag 29 januari organiseren we de laatste informatieavond voor de jaaropleiding van 2020 waar je kennis maakt met wat holistisch coachen inhoudt.

Michael is een succesvolle Doorbraak Coach. Zijn feedback op de jaaropleiding willen wij jullie zeker niet onthouden. Hieronder zijn persoonlijke overwegingen en ervaring van de jaaropleiding tot Unlimited Doorbraak Coach.

Michael, 35 (Unlimited Doorbraak Coach)

“Na heel lang twijfelen heb ik mij een aantal jaar geleden ingeschreven voor de opleiding tot Doorbraak Coach en zowel op persoonlijk als op professioneel vlak is dat echt een “game changer” geweest voor mij.

Ik was al jarenlang bezig met persoonlijke ontwikkeling, opleidingen, workshops, lezen, reflecteren etc. en na deze opleiding viel alles op zijn plaats. Ik ontdekte op een nog dieper niveau wie ik was en waarom ik deed wat ik deed en leerde hoe ik de regie over die ó zo dominante patronen in mijn leven terug kon krijgen.

Daarnaast heb ik mijn gereedschapskist gevuld met tools die ik nog iedere dag inzet om mensen te begeleiden in hun ontwikkeling. Dat is ook het mooie van de opleiding, ik werd opgeleid tot Doorbraak Coach en tegelijkertijd onderging ik zelf ook alles wat ik mijn cliënten leer. Een transformatie die verder gaat dan mij alleen. Ontzettend dankbaar dat ik dit heb gedaan en een absolute aanrader.”

Nog 2 plaatsen beschikbaar

Er zijn voor de jaaropleiding Unlimited Doorbraak Coach 2020 nu nog maar 2 laatste plaatsen beschikbaar! Ieder jaar is de opleiding volgeboekt. Meld je meteen aan om verzekerd te zijn van een plek. Woensdag 29 januari organiseren we de laatste informatieavond voor de jaaropleiding van 2020 waar je kennis maakt met wat holistisch coachen inhoudt.

Je krijgt tijdens deze informatieavond ook de mogelijkheid om oud-studenten ofwel Unlimited Doorbraak Coaches vragen te stellen over hun ervaring met de holistische jaaropleiding. Vanaf 19.30 uur ben je welkom aan de Herenstraat 55A in Voorburg, om 20.00 uur gaan we van start.

Meld je hier aan voor de informatieavond.

Woensdag 29 januari is je laatste kans om je te laten informeren over de jaaropleiding 2020. Tot 4 februari kun jij je inschrijven voor de Jaaropleiding Unlimited Doorbraak Coach 2020. Deze start op 18 februari. Let op, vol = vol, dit is jouw laatste kans om dit jaar nog deel te nemen aan de jaaropleiding.

Na afronding van het examen ontvang je een door SNRO erkend HBO-diploma. Heb je nu een persoonlijke vraag? Voel je dan vrij om direct contact op te nemen. Ik denk graag met je mee 06-50284389.

Hartelijke groet,

Victor Overmars
Hoofdtrainer en oprichter Unlimited Academy

Victor Overmars

Print your tickets