Januari 2020 start de Jaaropleiding Unlimited Coach

Training Persoonlijk Leiderschap. Professionele groei en persoonlijke ontwikkeling. Unlimited Academy.

Is het jouw diepste wens om met jouw werk het verschil te kunnen maken voor een ander? Januari 2020 start de nieuwe jaaropleiding Unlimited Coach. Binnen een jaar leer je hoe je de driedimensionale, holistische principes in coaching kunt toepassen.

Door het aanleren van deze werkwijze krijg jij de mogelijkheid om een levens veranderende transformatie door te gaan. Dit kan jij als Unlimited Coach weer doorgeven aan jouw cliënten.

Wil jij anderen helpen?

Ieder mens heeft levenservaringen. Een carrièreswitch, het verlies van een dierbare, een scheiding of een burn out. Zou het niet fijn geweest zijn als je in die tijd had kunnen sparren met een coach? Heb je nu het gevoel dat jij er voor deze mensen wil zijn? Informeer dan naar de Jaaropleiding Unlimited Coach.

De jaaropleiding Unlimited Coach helpt niet alleen jou naar je onbegrensde kracht, maar in de toekomst ook talloze anderen.

Doorbraakcoaching

Unlimited People is al ruim twaalf jaar expert in het begeleiden en coachen van professionals en particulieren op weg naar hun eigen onbegrensde kracht. De sleutel hierbij is de holistische driedimensionale werkwijze waarin doorbraakcoaching, de principes van emotietherapie en kennis over de fysieke stress fysiologie samen komen.

Een unieke werkwijze die we in Voorburg (regio Den Haag), Amsterdam, Rotterdam en binnenkort ook in Utrecht uitgerold wordt, in samenwerking met Unlimited Coaches uit eerdere jaaropleidingen.

Lesprogramma

Ieder mens is een combinatie van mentale, emotionele en fysieke processen. De jaaropleiding omvat deze driehoek om een duurzame transformatie te verwezenlijken.

Diepgaande mentale coaching, basiskennis emotiekunde en stressfysiologie leren je multidisciplinair te werken. Het lesprogramma bevat verschillende methodes. Van plenaire lessen met interactie, rollenspel en groepsopdrachten tot individuele opdrachten en sessies. De lesdagen zijn vooral gericht op verdieping, inzicht, het opdoen van vaardigheden en analyse van de effecten van onze interventies. Januari 2020 start de nieuwe jaaropleiding Unlimited Coach. De jaaropleiding omvat twintig lesdagen, die in blokken van twee dagen per maand, over het hele jaar zijn verspreid.

Heb je op je werk ook een opleidingsbudget? Overleg dan meteen of je dit voor dit budget dan voor de Jaaropleiding Unlimited Coach kan gebruiken.

Review jaaropleiding

“Door deelname aan de jaaropleiding Unlimited Coach bij Unlimited Academy heb ik niet alleen op professioneel vlak, maar ook op persoonlijk gebied een enorme ontwikkeling mogen doormaken. Het mooiste en meest waardevolle geschenk aan mezelf.” – Saskia Hulleman

 

Print your tickets