Is één van de laatste 3 plekken voor jou?

Holistische Jaaropleiding tot Unlimited Doorbraak Coach. Unlimited Academy

We hebben al veel over de jaaropleiding verteld en over de kracht daarvan. Dit is het moment dat we andere mensen laten spreken. Nick werkt al een aantal jaren als Unlimited Doorbraak Coach. Hij deelt hieronder zijn persoonlijke ervaring van de holistische jaaropleiding.


Nick, 36 (Unlimited Doorbraak Coach)

“Ik heb de opleiding Unlimited Doorbraak Coach gevolgd aan de Unlimited Academy. Een geniaal opgezette opleiding, het is zo logisch opgezet dat je letterlijk vanaf blok 1 niet alleen professioneel maar ook persoonlijk groei en transformatie doormaakt. Je komt jezelf letterlijk tegen en dat is een groots cadeau.

De ontwikkeling die je op persoonlijk vlak maakt door deze opleiding, maakt je in wat je al voor werk deed/doet beter, moeitelozer. Jij als persoon verandert, zoveel ‘aha’ momenten en eye-openers. Als Doorbraak Coach in opleiding leer je de stof en de methode op een levendige en ervaringsgerichte manier. Theorie vooraf en veel oefenen in de les bijeenkomsten, iedereen heeft een gelijke start daardoor. De veilige manier van oefenen, met gelijkgestemden, creëert een hechte en veilige band met je medestudenten. Iedere keer een feest om naar de lesbijeenkomsten te mogen en ervaringen te kunnen delen; leuke, minder leuke, kwetsbare, mag er allemaal zijn.

Er zijn zoveel coachopleidingen om uit te kiezen. Zoek je een coachopleiding, die uniek is in de manier waarop en ook qua aanpak (holistisch), dieper gaat, voor duurzaam resultaat bij je toekomstige cliënten, dan raad ik je deze jaaropleiding zonder twijfel aan.

Het heeft mijn leven enorm verrijkt, niet alleen persoonlijk maar ook werkgerelateerd. Heel dankbaar voor deze heel bijzondere ervaring, die ik voor de rest van mijn leven meeneem en nooit meer zal vergeten.”

Er zijn voor de jaaropleiding Unlimited Doorbraak Coach 2020 nog maar 3 plaatsen beschikbaar. Woensdag 29 januari organiseren we de laatste informatieavond van 2020 waar je kennis maakt met wat holistisch coachen inhoudt.

Je krijgt tijdens deze informatieavond ook de mogelijkheid om oud-studenten ofwel Unlimited Doorbraak Coaches vragen te stellen over hun ervaring met de holistische jaaropleiding. Vanaf 19.30 uur ben je welkom aan de Herenstraat 55A in Voorburg, om 20.00 uur gaan we van start.

Meld je hier aan voor de informatieavond.

Dit is je laatste kans om je te laten informeren. Tot 4 februari kun jij je inschrijven voor de Jaaropleiding Unlimited Doorbraak Coach 2020. Deze start op 18 februari. Let op vol = vol dit is jouw laatste kans.

Na afronding van het examen ontvang je een door SNRO erkend HBO-diploma. Heb je direct een persoonlijke vraag? Bel hoofdtrainer en oprichter Victor Overmars dan direct. Hij denkt graag met je mee 06-50284389.

 

Print your tickets