Informatieavond Jaaropleiding Unlimited Doorbraakcoach 30 november

informatieavond jaaropleiding tot Unlimited Coach

Op 30 november is er 19:30 een informatieavond voor de Jaaropleiding Unlimited Doorbraakcoach. Doorbraakcoaching is diepgaande coaching wat leidt tot werkelijke transformatie. Dit is een uitnodiging om een kijkje in onze keuken te nemen, te proeven van wat wij bieden en jezelf goed te laten informeren.

Werken met diepgang

Vraag je jezelf af of je wel doet wat je leuk vindt of mis je diepgang in jouw werk? Dan is de jaaropleiding Unlimited Doorbraakcoach nu een uitgelezen kans voor jou. We nodigen je uit voor onze interactieve informatieavond, om zelf te ervaren hoe het is om met diepgaande coaching vaardigheden aan de slag te gaan.

Waar je als professional, psycholoog of coach enthousiast van wordt is een mooi resultaat. Diepgaande verandering bij cliënten bereik je met onze holistische coaching methode, die nu ruim veertien jaar met succes wordt toegepast bij onder andere Unlimited People en Burn Out Poli.

Na de HBO geaccrediteerde jaaropleiding kun je zelfstandig aan de slag als erkend Doorbraakcoach of de geleerde vaardigheden toepassen in je huidige functie. Meld je aan voor de interactieve informatieavond om vast te proeven van de jaaropleiding en ervaar hoe de nieuwe vaardigheden je verrijken.

Reserveer meteen een plek

Op de informatieavond is ruimte voor tien personen. We vernemen daarom graag vooraf dat je komt. Reserveer meteen een plek via office@unlimitedpeople.nl dan is jouw plaats op de masterclass verzekerd. Trainers en studenten van de jaaropleiding zijn aanwezig om alle vragen te beantwoorden.

Vanaf 19.30 uur ben je welkom aan de Herenstraat 55A in Voorburg; om 19:45 start de Masterclass Unlimited Doorbraakcoaching; de eindtijd is 21:30.

Print your tickets