Laatste informatieavond holistische coaching opleiding 29 januari

open avond Jaaropleiding Unlimited Doorbraak Coach. Holistische coaching opleiding Unlimited Academy onder leiding van Victor Overmars

Voel jij dat je anderen wilt helpen? Dan is de jaaropleiding tot Unlimited Coach zeker geschikt voor jou. Wil je meer informatie over de jaaropleiding Unlimited Doorbraak Coach aan onze Unlimited Academy ? Bezoek onze informatieavond op woensdag 29 januari. Docenten en (oud)studenten van jaaropleiding zijn aanwezig om hun ervaringen te delen en vragen te beantwoorden.

Januari 2020 start de nieuwe jaaropleiding tot Unlimited Doorbraak Coach.

Ieder mens is een combinatie van mentale, emotionele en fysieke processen. Als Unlimited Coach ga je multidisciplinair werken dankzij de diepgaande mentale coaching, jouw basiskennis emotiekunde en stressfysiologie. Dit biedt de volledige behandelmethode die al ruim twaalf jaar met succes wordt toegepast bij Unlimited People.

Onze holistische jaaropleiding tot Unlimited Doorbraak Coach is door SNRO HBO geaccrediteerd. De opleiding omvat twintig lesdagen. Deze zijn in blokken van twee dagen per maand, over het hele jaar zijn verspreid met uitzondering van de zomervakantie. Het lesprogramma bevat verschillende methodes. Van plenaire lessen met interactie, rollenspel en groepsopdrachten tot individuele opdrachten en sessies. De lesdagen zijn vooral gericht op verdieping, inzicht, het opdoen van vaardigheden en analyse van de effecten van onze interventies.

De informatieavond voor de jaaropleiding tot Unlimited Doorbraak Coach is op woensdag 29 januari. Vanaf 19.30 uur kan je binnenlopen aan de Herenstraat 55A in Voorburg; om 20.00 uur start de presentatie over de Jaaropleiding aan de Unlimited Academy.

Ik verneem graag vooraf of je komt via office@unlimitedpeople.nl

 

Print your tickets