Informatieavond jaaropleiding tot Unlimited Doorbraakcoach 16 oktober

Masterclass Doorbraak Coaching

Voel jij dat je anderen wilt helpen? Dan is de jaaropleiding tot Unlimited Coach zeker geschikt voor jou. Wil je meer informatie over de jaaropleiding aan onze Unlimited Academy ? Bezoek onze informatieavond op woensdag 16 oktober aanstaande. Docenten en (oud)studenten van jaaropleiding zijn aanwezig om hun ervaringen te delen en vragen te beantwoorden.


Januari 2020 start de nieuwe jaaropleiding tot Unlimited Doorbraakcoach.

Ieder mens is een combinatie van mentale, emotionele en fysieke processen. Als Unlimited Coach ga je multidisciplinair werken dankzij de diepgaande mentale coaching, jouw basiskennis emotiekunde en stressfysiologie. Dit biedt de volledige behandelmethode die al ruim twaalf jaar met succes wordt toegepast bij Unlimited People.

De jaaropleiding omvat twintig lesdagen. Deze zijn in blokken van twee dagen per maand, over het hele jaar zijn verspreid. Het lesprogramma bevat verschillende methodes. Van plenaire lessen met interactie, rollenspel en groepsopdrachten tot individuele opdrachten en sessies. De lesdagen zijn vooral gericht op verdieping, inzicht, het opdoen van vaardigheden en analyse van de effecten van onze interventies.

De informatieavond voor de jaaropleiding tot Unlimited Doorbraakcoach is op woensdag 16 oktober. Vanaf 19.30 uur kan je binnenlopen aan de Herenstraat 55A in Voorburg; om 20.00 uur start de presentatie over de Jaaropleiding aan de Unlimited Academy.

Wij vernemen graag vooraf of je komt via office@unlimitedpeople.nl

Print your tickets