Persoonlijk Leiderschappersoonlijk leiderschap unlimited people academy

Wil je je leven een positieve draai geven? Onze training Persoonlijk Leiderschap biedt je de mogelijkheid om jezelf te verbeteren op punten die voor jou belangrijk zijn. Je leert stress te verbannen en bewuste keuzes te maken op basis van je passies. Je maakt op een dieper niveau verbinding met jezelf en je omgeving.

In een kleine groep train je in 8 avonden (2,5 uur) stapsgewijs door een mix van ontspanningen, oefeningen, theorie en het delen van ervaringen. Je krijgt nieuwe inzichten over jezelf en je omgeving. Je wordt leider van je eigen leven en levensvreugde.

Wie houdt je tegen?

Zoals je wellicht weet zitten mensen vaak vast in mentale modellen die ze zelf hebben bedacht. Het is de kunst om bewust te worden van die belemmerende patronen en overtuigingen die je in weg staan bij groei; privé en professioneel. Wat weerhoudt je er nu werkelijk van om de volgende stap in je carrière te zetten? Zolang je niet bewust bent van wat je (zelf) tegenhoudt, is het lastig om te veranderen, laat staan verbeteren!

persoonlijk leiderschap prof RaoProf. Srikumar Rao

Onze training Persoonlijk Leiderschap is gebaseerd op de unieke en beproef-de methode van professor Srikumar Rao. Hij ontwikkelde de cursus ‘creativiteit en persoonlijk meesterschap’ voor de Colombia University in New York en de Haas University Berkeley School of Business. Verschillende van zijn boeken over Persoonlijk Leiderschap zijn nu standaardwerken. Inmiddels doceert prof Rao overigens ook aan de London Business School.

Wat mag je aan het einde van de training verwachten qua groei of transformatie

  • Je gaat keuzes in je leven maken op basis van je eigen passies en intrinsieke kracht.
  • Je ervaart helderheid in persoonlijke waarden en de manier waarop werk, relaties en andere activiteiten evenwichtig ingevuld kunnen worden.
  • Je krijgt diepgaand hernieuwd contact met je authentieke zelf en leert om van daaruit te leven en werken.
  • Een buitengewone verhoging van de effectiviteit; onderzoek wijst op minimaal verdrievoudiging.

Reacties van deelnemers:

  • ‘Onderzoekend, verdiepend, grensverleggend, verruimend, krachtig, effectief, ontroerend, verrassend en gelijk in de praktijk te gebruiken zowel privé als zakelijk.’
  • ‘Een geweldige ervaring om in een kleine vertrouwde groep bij het haardvuur op de Herenstraat te delen!’
  • ‘Problemen verdwijnen, je leven gaat moeitelozer.’

Hou er rekening mee dat deze training invloed zal hebben op uw carrière, relaties, lichamelijke en geestelijke gezondheid, uw financiële welzijn en uw geestelijke ontwikkeling´- Srikumar Rao

Het is altijd goed om even te bekijken of je de training via je werkgever vergoed kunt krijgen onder het budget opleidingen.

Direct inschrijven voor Persoonlijk Leiderschap.

Book your tickets